پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ شهریور ۱۳۹۵، ۱۲:۰۲

در مسابقات اسکواش قهرمانی کشور؛

اسکواش باز نونهال قمی بر سکوی سوم کشور قرار گرفت

اسکواش باز نونهال قمی بر سکوی سوم کشور قرار گرفت

قم - دبیر هیئت اسکواش استان قم از کسب مقام سوم اسکواش باز نونهال قمی در مسابقات قهرمانی کشور خبر داد.

وحید مولوی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: مسابقات اسکواش قهرمان کشوری نونهالان پسر روز جمعه به میزبانی یزد به پایان رسید که محسن ربیعی، نونهال قمی، مقام سوم جدول پلیت این رقابت‌ها را کسب کرد.

وی افزود: مسابقات اسکواش قهرمان کشوری پسران نونهال کمتر از ۱۳ و ۱۵ سال، به مدت ۲ روز به میزبانی استان یزد و در سالن ورزشگاه کوثر این استان، برگزار شد که در هر رده سنی حدود ۲۰ ورزشکار حضور داشتند.

دبیر هیئت اسکواش استان قم گفت: تیم اعزامی از قم در جدول پلیت مقام سوم را از آن خود کرد به طوری که محسن ربیعی و محمد حسام داود آبادی در این رقابت‌ها شرکت کردند که در نهایت محسن ربیعی در جدول پلیت این رقابت، مقام سوم مشترک را از آن خود کرد.

مولوی بیان داشت: پیش از این تیم دختران نونهال زیر ۱۱ و زیر ۹ سال قم در رقابت‌های اسکواش قهرمانی کشور که در در ورزشگاه حیدرنیا استان تهران برگزار شد در جدول پلیت مقام سوم را از آن خود کردند.

وی عنوان کرد: زهرا اسداللهی، فاطمه سعادتی، زینب مطهری به مربیگری نیره حسینی نایب رییس بخش بانوان هیئت اسکواش استان قم در این مسابقات حاضر شدند که و در نهایت زهرا اسداللهی در جدول پلیت این رقابت مقام سوم مشترک را به دست آورد.

دبیر هیئت اسکواش استان قم تصریح کرد: اسکواش در قم رشته‌ای در حال توسعه است و نگاه ما سرمایه گذاری بر روی رده‌های سنی پایه اعم از خردسالان و نونهالان و پایه سازی برای توسعه اسکواش و گسترش حوزه قهرمانی در سال‌های آینده است.

کد خبر 3765633

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha